Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle na Kosovu

Bez autora
Sep 05 2010

Ericsson Nikola Tesla (ENT) i Ipko, vodeća kosovska telekomunikacijska tvrtka, potpisali su novi ugovor vezan uz usluge softverske i hardverske podrške u sljedeće tri godine, vrijedan 37 milijuna kuna. Naime, ENT i Ipko nastavljaju uspješnu suradnju koja je započela 2007., kada je ENT u rekordnom roku isporučio i u cijelosti integrirao cjelovitu GSM mrežu tom kosovskom operatoru. Ipko je jedan od strateški važnih kupaca s kojim se ostvaruje odlična suradnja. Od samog početka suradnje, kada su u rekordnih četiri mjeseca pustili u rad mrežu ovog operatora, ostvarili su kvalitetne odnose temeljene na kontinuiranom dijeljenju znanja te na upravljanim uslugama koje i danas traju. Tvrtka svojim proaktivnim odnosom te uslugama i rješenjima osigurava ovom inovativnom kosovskom operatoru transfer znanja te podršku u daljnjem razvoju poslovanja.

Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle na KosovuEricsson Nikola Tesla (ENT) i Ipko, vodeća kosovska telekomunikacijska tvrtka, potpisali su novi ugovor vezan uz usluge softverske i hardverske podrške u sljedeće tri godine, vrijedan 37 milijuna kuna.

Naime, ENT i Ipko nastavljaju uspješnu suradnju koja je započela 2007., kada je ENT u rekordnom roku isporučio i u cijelosti integrirao cjelovitu GSM mrežu tom kosovskom operatoru.

Kako ističe predsjednica Uprave ENT-a Gordana Kovačević, Ipko je jedan od strateški važnih kupaca s kojim se ostvaruje odlična suradnja. »Od samog početka suradnje, kada smo u rekordnih četiri mjeseca pustili u rad mrežu ovog operatora, ostvarili smo kvalitetne odnose temeljene na kontinuiranom dijeljenju znanja te na upravljanim uslugama koje i danas traju«, ističe Kovačević.

Dodaje i da tvrtka svojim proaktivnim odnosom te uslugama i rješenjima osigurava ovom inovativnom kosovskom operatoru transfer znanja te podršku u daljnjem razvoju poslovanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik